Een aluminium loungeset heeft geen onderhoud nodig

Ben je er over aan het nadenken of het niet eens tijd wordt voor een nieuwe loungeset? Dan is dit het moment om actief op zoek te gaan. Bij Tuinmeubelland is momenteel de loungeset sale gaande. Je vindt hier loungesets in alle soorten en maten. Wil je het liefst een houten loungeset? Dan staat die voor je klaar. Ga je voor sfeervol bamboe? Het is een kwestie van online bestellen. Toch kiezen steeds meer mensen voor een aluminium lougeset en dat is niet zo vreemd. Een aluminium loungeset is lichtgewicht maar toch heel stevig, stoer maar toch comfortabel. Je kunt de aluminium loungeset gewoon buiten laten staan zonder dat deze zal gaan roesten.

Een aluminium loungeset kent vooral voordelen

Zo is het aluminium gepoedercoat. Je weet dan zeker dat de mooie kleur die de set had toen je 'm kocht mooi blijft. De set zal niet verkleuren in de zon of gaan roesten. Je hoeft deze set niet eens in de zoveel tijd te schuren en weer in de lak te zetten. Sterker nog: al doe je er helemaal niks aan, een aluminium lougeset zal mooi en comfortabel blijven. De kussens zijn, over het algemeen, prima geschikt om buiten te laten liggen. Al is het wel aan te raden om ze voor een flinke regenbui binnen te leggen. Ook in de herfst/winter, als je de set niet gebruikt, leg je de kussens natuurlijk binnen.

Maak je set compleet met accessoires

Wil je echt genieten van het buiten zitten op je nieuwe loungeset? Dan zul je er zelf nog een gezellige sfeer aan moeten geven. Gebruik kleurige extra kussens voor nog meer comfort en plaats, als de zon schijnt, een mooie (zweef) parasol in de kleur van de originele kussens. Leg een gezellig tafelkleedje op tafel of gebruik leuke onderzetters. Zo kun je van je terras een extra kamer maken. Een kamer die je alleen gebruikt als het droog is, dat dan weer wel.

Zet je loungeset onder de overkapping

Heb je een overkapping? Dan is het een top-idee om daar je loungeset te plaatsen als de zomer voorbij is. Door de overkapping kun je nog steeds gebruik blijven maken van de loungeset, ook wanneer het niet meer zo warm is. Je kunt in de overkapping gezellige verlichting ophangen en natuurlijk een heater plaatsen. Zit je regelmatig op je loungeset terwijl het al flink frisser wordt? Schaf dan mooie, warme fleecedekens aan. Je hebt dan het hele jaar door plezier van je nieuwe loungeset.

Geef een reactie