Liefde in eigen land

In Nederland zijn er veel plekken om een nachtje romantisch overnachten met je partner. Je hoeft dus niet naar het buitenland om de liefde op te zoeken. Ben je bang dat een nachtje overnachten te duur wordt? Geen paniek! Er zijn veel voordeeluitjes te vinden online, waardoor je voor elk budget een mooie overnachting kan plannen. Ben je nieuwsgierig naar onze favoriete steden om romantisch te overnachten? Lees dan snel verder, want wij hebben hier drie mooie steden onder elkaar gezet!

Het Parijs van Nederland

Parijs staat voor velen bekend als de liefdesstad, maar sommigen noemen het de lichtstad. In Nederland hebben we ons eigen kleine Parijs: Eindhoven de lichtstad. Deze naam is ontstaan door de luciferfabrieken die hier stonden, maar vaak wordt gedacht dat het door Philips komt. In Eindhoven worden daarom ook veel lichtshows georganiseerd, waaronder Glow. Lijkt het je leuk om samen met je partner een mooie lichtshow te bekijken om je vervolgens terug te trekken in een leuk hotel? Aarzel dan niet een boek snel een hotelletje om een prachtige avond te beleven.

Strandwandelingen in Scheveningen

Ook Den Haag is een prachtige stad om met je partner een romantisch avondje te overnachten. Den Haag ligt aan het strand van Scheveningen, wat het een ideale plek maakt voor langzame avondwandelingen met zonsondergang. Of lijkt het je leuker om samen met je partner van het uitzicht te genieten, terwijl je in een groot reuzenrad op het strand zit? Als je een hotel op het strand boekt, sta je binnen enkele seconden weer binnen om te avond te vorderen met een lekker wijntje en een hapje. Doordat Den Haag zo’n grote stad is, is er altijd wel een hotel te vinden dat bij jou en jouw budget past en dat is natuurlijk wel zo prettig om te weten.

Het Venetië van Nederland

Iedereen kent Venetië wel. Het Italiaanse dorpje staat bekend om zijn historisch centrum met kanalen. Veel mensen dromen ervan om samen met hun partner een gondel te huren en door de kanalen van Venetië te varen. Dit kan echter ook in Nederland. In Giethoorn, het Venetië van Nederland, zijn er namelijk geen straten, maar riviertjes. Dus ook hier kan je met je partner een bootje huren om gezellig samen te varen. Je zou zelfs romantisch kunnen picknicken op het water. In Giethoorn zijn veel hotels te vinden die jou en je partner een romantische avond kan bezorgen na een gezellig dagje op het water.

Geef een reactie