Bij Van Arendonk slaag je altijd!

Ben je op zoek naar een nieuw paar schoenen voor een bepaalde gelegenheid? Weet je precies wat je wilt of twijfel je nog? Het maakt allemaal niet uit. Bij Van Arendonk slaag je altijd! Dat lijkt nogal een uitspraak, maar het is echt waar. De winkels van Van Arendonk staan vol met de meest mooie merken dames- en herenschoenen. De medewerkers zijn vakkundig en vriendelijk en nemen alle tijd voor jou. Wil jij bijvoorbeeld een nieuw paar Veja sneakers dames? Dan kun je deze uitgebreid passen in de winkels van Van Arendonk. Als iemand dan aan je vraagt waar jij zo goed geslaagd bent, dan is het antwoord: Bij Van Arendonk natuurlijk!

Ook de online shop van Van Arendonk is super!

Ken je dat, dat je online kleding of schoenen wilt gaan kopen en dat je er dan bij het afrekenen pas achter komt dat jouw bestelling in back-order komt te staan omdat deze niet leverbaar is? Hoe frustrerend is dat? Dat probleem zul je bij Van Arendonk niet hebben. Je ziet bij ieder paar schoenen of laarzen, van ieder merk, precies welke maten er nog op voorraad zijn. Daar kun je tenminste op rekenen!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Normaal zijn nieuwsbrieven vaak een bron van irritatie: ze zorgen ervoor dat je mailbox standaard vol zit. Maar de nieuwsbrief van Van Arendonk is echt de moeite waard. Jij weet dan altijd als eerste wanneer de nieuwste ontwerpen in de winkel en in de webshop verschijnen. Je bent als eerste op de hoogte van de sale op een bepaald merk en je kunt daar je voordeel mee doen. Zo'n sale kan een enorm prijsvoordeel voor jou opleveren en omdat jij ervan weet zodra je de nieuwsbrief ontvangt, vis je niet net achter het net. Een ander voordeel van het inschrijven voor de nieuwsbrief is dat je dan kans maakt op een shoptegoed van maar liefst € 150,00! Dat kunnen we allemaal wel goed gebruiken, toch?

Zorg goed voor je nieuwe schoenen

De schoenen die je in de winkel of in de webshop koopt zijn stuk voor stuk van topkwaliteit. Om dat zo te houden is het verstandig om je te laten informeren over het onderhoud. Is het slim om een schoen te behandelen voor je deze gaat inlopen? En met welk middel dan? Zowel in de winkels als in de webshop zullen de medewerkers van Van Arendonk je alle mogelijke informatie geven. Zo blijven je schoenen nog langer mooi!

Geef een reactie